Më shumë sport edhe për nxënësit e komunës së Istogut!
Sep14

Më shumë sport edhe për nxënësit e komunës së Istogut!

#SportiPerTeGjithe #SportiNeShkolla Shkolla fillore Bajram Curri me 1600 nxënës dhe shkolla fillore Martin Camaj me 750 nxënës të hapura dhe përkushtuara për më shumë sport në shkollë. Për krijimin e klubeve sportive dhe për nxitje që asnjë nxënës të mos mbetet jashtë aktiviteteve sportive në shkollë! Të përkushtuar dhe aktiv zv. Kryetari i komunës së Istogut Lulzim Blakaj, drejtori i arsimit Hajrush Shoshi, zv drejtori i shkollës...

Read More
Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim
Sep12

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim. Kjo është kërkesë dhe nevojë e nxënësve. Kryetari i komunës së Pejës z. Gazmend Muhaxhiri bashkë me drejtorin për kulturë, rini dhe sport z. Engelbert Zefaj dhe zyrtaren për arsim të përkushtuar në krijimin e kushteve që secili nxënës në shkollat e Pejës të ketë më shumë edukimin sportiv në shkollë. Gjithashtu edhe drejtoresha e shkollës Dardania në Pejë znj. Drita...

Read More
Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut
Jun13

Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut

Klinë, 13 qershor 2018 Nënshkruhet marrëveshja për përfshirjen e të rinjëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e komunës së Klinës, Pejës dhe Istogut Sot në Klinë me kryetarët e komunës së Pejes dhe Klinës dhe nënkryetarin e komunës së Istogut, Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit për fuqizimin e të rinjëve në këto komuna. Në takimin e përbashkët me kryetarin e komunës së Pejës z....

Read More
Thirrje për ofertë – Zhvillimi i dokumentarit
Jun11

Thirrje për ofertë – Zhvillimi i dokumentarit

11.06.2018 Dokumentari: “Sporti në Shkolla dhe Sporti për të Gjithë” KADC fton të interesuarit që deri më18.06.2018 të ofertojnë për prodhimin e dokumentarit “Sporti në shkolla dhe për të gjithë”.   Qëllimi Prodhimi i dokumentarit do të sensibilizojë dhe ngrisë vetëdijen për sportin në shkollë dhe sportin për të gjithë nxënësit. Dokumentari ka për qëllim inspirimin e nxënësve për të bërë më shumë sport në...

Read More
Fuqizimit i komunitetit të komunës së Istogut
May19

Fuqizimit i komunitetit të komunës së Istogut

#KomunaIstogut #SportiNëShkolla Istog, 18 maj 2018 Me Kryetarin e Komunës së Istogut z. Haki Rugova dhe nënkryetarin z. Lulzim Blakaj zhvilluam një takim konstruktiv për përfshirjen e fëmijëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e Istogut. Biseda ishte cilësore dhe përmbajtësore, vet kryetari si i ri kishte qenë basketbollist i dalluar dhe së fundi ka kontribuar në zhvillimin e infrastrukturës për ecjen në bjeshkët e Istogut dhe...

Read More
Fuqizimit i komunitetit në komunën e Klinës
May18

Fuqizimit i komunitetit në komunën e Klinës

#SportiNëShkolla KADC u  takua me Kryetarin e Komunës së Klinës z. Zenun Elezaj për përfshirjen e fëmijëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e Klinës. Kryetari i Klinës mbështetës i pjesëmarrjes së nxënësve në disciplina të ndryshme sportive. Bashkë me drejtorin për kulturë, rini e sport Skender Merturi u zotuan për mbështetjen e sportit për të gjithë në tërë komunën e Klinës. Komuna zhvillohet përmes fuqizimit të komunitetit dhe...

Read More