Industria e Duhanit dështon të ndalojë reformat në Mbretërinë e Bashkuar
Dec06

Industria e Duhanit dështon të ndalojë reformat në Mbretërinë e Bashkuar

Gjykata e Apelit hedh poshtĂ« pĂ«rpjekjet e fundit tĂ« kompanive tĂ« duhanit pĂ«r tĂ« bllokuar rregullat qĂ« do t’i detyrojnĂ« ato tĂ« heqin paketimet dalluese. PĂ«rpjekja e fundit nga kompanitĂ« e duhanit pĂ«r tĂ« parandaluar futjen e paketimit tĂ« thjeshtĂ« e tĂ« detyrueshĂ«m tĂ« cigareve nĂ« MbretĂ«rinĂ« e Bashkuar Ă«shtĂ« refuzuar nga gjykata e apelit. Gjykimi Ă«shtĂ« njĂ« goditje tĂ« freskĂ«t pĂ«r kompanitĂ« e duhanit qĂ« duhet tĂ« zĂ«vendĂ«sojnĂ« paketimet...

Read More
Fjala e Myers për vendimin e gjykatës në BE dhe Indi kundër Industrisë së Duhanit
May05

Fjala e Myers për vendimin e gjykatës në BE dhe Indi kundër Industrisë së Duhanit

Industria e duhanit humbi rastin pas vendimit tĂ« GjykatĂ«s sĂ« LartĂ« nĂ« Indi dhe BE, sipas tĂ« cilit u vendos nĂ« mbĂ«shtetje tĂ« masave tĂ« reja shĂ«ndetĂ«sore si vendosja e grafikut nĂ« paketat e duhanit, me qĂ«llim tĂ« uljes sĂ« numrit tĂ« pĂ«rdoruesve tĂ« duhanit pĂ«rmes vetĂ«dijĂ«simit pĂ«r pasojat e pĂ«rdorimit tĂ« tij. Deklarata e Matthew L. Myers, President i fushatĂ«s Campaign for Tobacco-Free Kids WASHINGTON, – Kjo Ă«shtĂ« njĂ« fitore historike...

Read More