FotografitĂ« nĂ« paketimet e duhanitïżŒ
Oct21

FotografitĂ« nĂ« paketimet e duhanitïżŒ

Vënia në zbatim e udhëzimit administrativ që rregullon vendosjen e fotografive në produktet/paketimet e duhanit është e domosdoshme. Grupi punues nga ministria e shëndetësisë dhe koordinatori shtetëror për kontrollin e duhanit dr. Faik Hoti....

Read More