Sporti në shkollat e komunës së Pejës
Oct10

Sporti në shkollat e komunës së Pejës

NĂ« PejĂ« u mbajt tryeza mbi sportin nĂ« shkollat e komunĂ«s nĂ« tĂ« cilĂ«n morrĂ«n pjesĂ« nxĂ«nĂ«s, prindĂ«r, mĂ«simdhĂ«nĂ«s tĂ« edukates fizike, trajnerĂ« dhe udhĂ«heqĂ«s tĂ« klubeve sportive, drejtorĂ« shkollash dhe drejtorĂ« komunal. Tryeza si pjesĂ« e projektit pĂ«r fuqizimin e komunitetit pĂ«rmes angazhimit, kreativitetit dhe inovacionit tĂ« rinisĂ« organizohet nĂ« tri komunat e KosovĂ«s – PejĂ«, Istog dhe KlinĂ«. Drejtori pĂ«r sport z. Iber Alaj nĂ«...

Read More
Sporti në Shkollat e Klinës
Sep27

Sporti në Shkollat e Klinës

Sporti nĂ« Shkollat e KlinĂ«s NĂ« KlinĂ« u mbajt tryeza me temĂ«n “Sporti nĂ« shkollat e KlinĂ«s” nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “Fuqizimi i komunitetit pĂ«rmes angazhimit, kreativitetit dhe inovacionit tĂ« rinisĂ«”. NĂ« tryezĂ« morrĂ«n pjesĂ« personalitete tĂ« sportit nĂ« vendin tonĂ«, drejtorĂ« tĂ« KomunĂ«s sĂ« KlinĂ«s, drejtorĂ« tĂ« shkollave fillore, arsimtar tĂ« edukatĂ«s fizike, udhĂ«heqĂ«s tĂ« klubeve sportive, prindĂ«r dhe nxĂ«nĂ«s. U...

Read More
Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim
Sep12

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim. Kjo është kërkesë dhe nevojë e nxënësve. Kryetari i komunës së Pejës z. Gazmend Muhaxhiri bashkë me drejtorin për kulturë, rini dhe sport z. Engelbert Zefaj dhe zyrtaren për arsim të përkushtuar në krijimin e kushteve që secili nxënës në shkollat e Pejës të ketë më shumë edukimin sportiv në shkollë. Gjithashtu edhe drejtoresha e shkollës Dardania në Pejë znj. Drita...

Read More
Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut
Jun13

Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut

Klinë, 13 qershor 2018 Nënshkruhet marrëveshja për përfshirjen e të rinjëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e komunës së Klinës, Pejës dhe Istogut Sot në Klinë me kryetarët e komunës së Pejes dhe Klinës dhe nënkryetarin e komunës së Istogut, Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit për fuqizimin e të rinjëve në këto komuna. Në takimin e përbashkët me kryetarin e komunës së Pejës z....

Read More
Fuqizimit i komunitetit të komunës së Istogut
May19

Fuqizimit i komunitetit të komunës së Istogut

#KomunaIstogut #SportiNëShkolla Istog, 18 maj 2018 Me Kryetarin e Komunës së Istogut z. Haki Rugova dhe nënkryetarin z. Lulzim Blakaj zhvilluam një takim konstruktiv për përfshirjen e fëmijëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e Istogut. Biseda ishte cilësore dhe përmbajtësore, vet kryetari si i ri kishte qenë basketbollist i dalluar dhe së fundi ka kontribuar në zhvillimin e infrastrukturës për ecjen në bjeshkët e Istogut dhe...

Read More
Fuqizimit i komunitetit në komunën e Klinës
May18

Fuqizimit i komunitetit në komunën e Klinës

#SportiNëShkolla KADC u  takua me Kryetarin e Komunës së Klinës z. Zenun Elezaj për përfshirjen e fëmijëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e Klinës. Kryetari i Klinës mbështetës i pjesëmarrjes së nxënësve në disciplina të ndryshme sportive. Bashkë me drejtorin për kulturë, rini e sport Skender Merturi u zotuan për mbështetjen e sportit për të gjithë në tërë komunën e Klinës. Komuna zhvillohet përmes fuqizimit të komunitetit dhe...

Read More