Avancimi i shërbimit të kërkim-shpëtimit

Guci, 01 qershor 2021

Në kuadër të bashkëpunimit rajonal mes Kosovës dhe Malit të Zi përmes projekteve ndërkufitare #CBC të mbështetura nga 🇪🇺#EU, ekipa e kërkim-shpëtimit e Federatë Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës po merr pjesë në trajnimin e avancuar të kërkim-shpëtimit nga shërbimi për kërkim-shpëtim i Malit të Zi (Gorska Služba Spašavanja – GSS).


#me4eu #IPA #EUfondovi_CG #ME #KS #EU #EUfunds_KS #CZIP #KADC #Gss #ShbaPashtriku

Author:

Share This Post On