• Broshura
  • Lajmet
  • News
  • Publikime
  • Tavolina e Rrumbullakta

TĂ« drejtat e Konsumatorit

Broshura per “Te drejtat e...

Udhëzuesi për zbatimin e Ligjit për kontrollin e duhanit

Shkarko Udhëzuesin për zbatimin e Ligjit për kontrollin e duhanit...

Ndalohet Pirja

...

Merr frymë shlirë

...

Matjet e NO2 dhe Direktiva e Re e BE-së

Në organizim të organizatë Deutsche Umwelthilfe (DUH), sot u mbajt...

NO2 – NjĂ« kĂ«rcĂ«nim serioz pĂ«r shĂ«ndetin e njeriut

Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) ka publikuar rezultatet e...

Matja e Dioksidit të Azotiti (NO2) me Tuba Pasiv

Ka filluar vendosja e tubave pasiv për matjen e NO2 nëpër rrugët e...

E Drejta për Ajër të Pastër- vrasësi i padukshëm NO2

KADC lansoi fushatën E Drejta për Ajër të Pastër- vrasësi i...

Prezentohet Plani i Cilësisë së Ajrit për Komunën e Prishtinës

KADC prezentoi sot draft Planin e Cilësisë së Ajrit për komunën e...

Matjet e NO2 dhe Direktiva e Re e BE-së

Në organizim të organizatë Deutsche Umwelthilfe (DUH), sot u mbajt...

NO2 – NjĂ« kĂ«rcĂ«nim serioz pĂ«r shĂ«ndetin e njeriut

Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) ka publikuar rezultatet e...

Matja e Dioksidit të Azotiti (NO2) me Tuba Pasiv

Ka filluar vendosja e tubave pasiv për matjen e NO2 nëpër rrugët e...

E Drejta për Ajër të Pastër- vrasësi i padukshëm NO2

KADC lansoi fushatën E Drejta për Ajër të Pastër- vrasësi i...

CilĂ«sia e Ajrit nĂ« KosovĂ« – Euro Standardet

Cilësia e Ajrit në Kosovë-Euro Standardet (Shkarko Raportin) Një nga...

Monitorimi i Duhanit nëpër Gjykatat e Kosovës 2015-2017

Lëndët për Duhanin në Divizionin e Kundërvajtjes në Gjykatat e...

Udhëzuesi im i Ushqimit

Udhëzuesi im i Ushqimit, përmban zgjedhje të ushqimit nga të gjitha...

Sporti në shkollat e Istogut

#sportipertegjithe #sportineshkolla Në Istog u mbajt tryeza mbi sportin në...

Fuqizimi i Ligjit për kundërvajtje

Shëndeti i fëmijëve tanë në vend të parë! Secili prej nesh ka...

Përmirësimi i Cilësisë së Ajrit në Kosovë

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row...

Duhani – një kërcënim për zhvillim

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row...

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row...