Sporti në shkollat e komunës së Pejës
Oct10

Sporti në shkollat e komunës së Pejës

NĂ« PejĂ« u mbajt tryeza mbi sportin nĂ« shkollat e komunĂ«s nĂ« tĂ« cilĂ«n morrĂ«n pjesĂ« nxĂ«nĂ«s, prindĂ«r, mĂ«simdhĂ«nĂ«s tĂ« edukates fizike, trajnerĂ« dhe udhĂ«heqĂ«s tĂ« klubeve sportive, drejtorĂ« shkollash dhe drejtorĂ« komunal. Tryeza si pjesĂ« e projektit pĂ«r fuqizimin e komunitetit pĂ«rmes angazhimit, kreativitetit dhe inovacionit tĂ« rinisĂ« organizohet nĂ« tri komunat e KosovĂ«s – PejĂ«, Istog dhe KlinĂ«. Drejtori pĂ«r sport z. Iber Alaj nĂ«...

Read More
Sporti në Shkollat e Klinës
Sep27

Sporti në Shkollat e Klinës

Sporti nĂ« Shkollat e KlinĂ«s NĂ« KlinĂ« u mbajt tryeza me temĂ«n “Sporti nĂ« shkollat e KlinĂ«s” nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “Fuqizimi i komunitetit pĂ«rmes angazhimit, kreativitetit dhe inovacionit tĂ« rinisĂ«”. NĂ« tryezĂ« morrĂ«n pjesĂ« personalitete tĂ« sportit nĂ« vendin tonĂ«, drejtorĂ« tĂ« KomunĂ«s sĂ« KlinĂ«s, drejtorĂ« tĂ« shkollave fillore, arsimtar tĂ« edukatĂ«s fizike, udhĂ«heqĂ«s tĂ« klubeve sportive, prindĂ«r dhe nxĂ«nĂ«s. U...

Read More
Më shumë sport edhe për nxënësit e komunës së Istogut!
Sep14

Më shumë sport edhe për nxënësit e komunës së Istogut!

#SportiPerTeGjithe #SportiNeShkolla Shkolla fillore Bajram Curri me 1600 nxënës dhe shkolla fillore Martin Camaj me 750 nxënës të hapura dhe përkushtuara për më shumë sport në shkollë. Për krijimin e klubeve sportive dhe për nxitje që asnjë nxënës të mos mbetet jashtë aktiviteteve sportive në shkollë! Të përkushtuar dhe aktiv zv. Kryetari i komunës së Istogut Lulzim Blakaj, drejtori i arsimit Hajrush Shoshi, zv drejtori i shkollës...

Read More
Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim
Sep12

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim

Më shumë sport në shkollë dhe për të gjithë nxënësit pa dallim. Kjo është kërkesë dhe nevojë e nxënësve. Kryetari i komunës së Pejës z. Gazmend Muhaxhiri bashkë me drejtorin për kulturë, rini dhe sport z. Engelbert Zefaj dhe zyrtaren për arsim të përkushtuar në krijimin e kushteve që secili nxënës në shkollat e Pejës të ketë më shumë edukimin sportiv në shkollë. Gjithashtu edhe drejtoresha e shkollës Dardania në Pejë znj. Drita...

Read More
Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut
Jun13

Nënshkruhet marrëveshja me komunën e Klinës, Pejës dhe Istogut

Klinë, 13 qershor 2018 Nënshkruhet marrëveshja për përfshirjen e të rinjëve dhe masovizimin e sportit në shkollat e komunës së Klinës, Pejës dhe Istogut Sot në Klinë me kryetarët e komunës së Pejes dhe Klinës dhe nënkryetarin e komunës së Istogut, Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit për fuqizimin e të rinjëve në këto komuna. Në takimin e përbashkët me kryetarin e komunës së Pejës z....

Read More
Thirrje pĂ«r ofertĂ« – Zhvillimi i dokumentarit
Jun11

Thirrje pĂ«r ofertĂ« – Zhvillimi i dokumentarit

11.06.2018 Dokumentari: “Sporti nĂ« Shkolla dhe Sporti pĂ«r tĂ« GjithĂ«” KADC fton tĂ« interesuarit qĂ« deri mĂ«18.06.2018 tĂ« ofertojnĂ« pĂ«r prodhimin e dokumentarit “Sporti nĂ« shkolla dhe pĂ«r tĂ« gjithĂ«”.   QĂ«llimi Prodhimi i dokumentarit do tĂ« sensibilizojĂ« dhe ngrisĂ« vetĂ«dijen pĂ«r sportin nĂ« shkollĂ« dhe sportin pĂ«r tĂ« gjithĂ« nxĂ«nĂ«sit. Dokumentari ka pĂ«r qĂ«llim inspirimin e nxĂ«nĂ«sve pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« mĂ« shumĂ« sport nĂ«...

Read More