UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ« mbyllura
Aug16

UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ« mbyllura

Shkarko: UdhĂ«zimin Administrativ – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ«...

Read More
Ligji për Kontrollin e Duhanit
May22

Ligji për Kontrollin e Duhanit

Shkarko: Ligji per kontrollin e duhanit Preuzmite: Zakon o kontroli duvana Download:  Law on Tobacco Control ...

Read More