Sporti në shkollat e Istogut
Oct23

Sporti në shkollat e Istogut

#sportipertegjithe #sportineshkolla Në Istog u mbajt tryeza mbi sportin në shkollat e komunës në të cilën morrën pjesë nxënës, prindër, mësimdhënës të edukates fizike, trajnerë dhe udhëheqës të klubeve sportive, drejtorë shkollash dhe drejtorë komunal. E drejta për jetë të shëndetshme për fëmijët tanë! Largimi nga dukuritë e dëmshme si duhani, alkoholi, droga, konsum i tepruar i internetit, etj. Mysafire e tryezës znj. Aferdita...

Read More
Fuqizimi i Ligjit për kundërvajtje
Oct21

Fuqizimi i Ligjit për kundërvajtje

Shëndeti i fëmijëve tanë në vend të parë! Secili prej nesh ka përgjegjësinë ta bëj shoqërinë e vendit tonë më të shëndetshme, më të mirë. Jo vetëm organet zbatuese, të gjithë. Me Ligjin e ri për kundërvajtje, jo të gjitha shkeljet do të dërgohen në gjykatë, por tash do të përmbyllen me përmbarues! 55 inspektor sanitarë, shëndetësorë dhe farmacistë bashkë me gazetarë dhe Policinë e Kosovës morrën pjesë në seminarin dy ditor për...

Read More
Përmirësimi i Cilësisë së Ajrit në Kosovë
Mar16

Përmirësimi i Cilësisë së Ajrit në Kosovë

Durrës, 10-11 mars 2018 Me 10 dhe 11 mars 2018, KADC organizoi seminarin “Përmirësimi i Cilësisë së Ajrit në Kosovë” e cila për qëllim kryesor kishte identifikimin e problemeve dhe gjetjen e zgjidhjes për përmirësimin e cilësisë së ajrit në Kosovë për ruajtjen dhe mbroj read more

Read More
Duhani – një kërcënim për zhvillim
May31

Duhani – një kërcënim për zhvillim

Dita BotĂ«rore Pa Duhan 2017 31 maj 2017 – Sot shĂ«nohet Dita BotĂ«rore Pa Duhan me temĂ«n e pĂ«rzgjedhur pĂ«r vitin 2017  “Duhani – njĂ« kĂ«rcĂ«nim pĂ«r zhvillim”. Fokusi i kĂ«saj dite ishte ndaj kĂ«rcĂ«nimeve qĂ« industria e duhanit paraqet pĂ«r zhvillimin e qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« sec read more

Read More
Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor
Apr13

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

Drejt finalizimit tĂ« StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 6 prill 2017 – KADC pĂ«r finalizimin e StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor, mbajti ditĂ«n e dytĂ« tĂ« punĂ«torisĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit”, nĂ« bashkĂ«punim me I read...

Read More
Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC organizoi sĂ« bashku me Institutin KombĂ«tar tĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Publike tĂ« KosovĂ«s, punĂ«torinĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit” me qĂ«llim tĂ« finalizimit tĂ« StrategjisĂ« read more

Read More