Ligji nuk respektohet në Gracanicë

02 Prill 2014, Gracanicë

Në Gracanicë nuk respektohet ligji për kontrollin e duhanit sikur në fillim me hyrjen e tij në fuqi. Arsyetimi më i shpesht është që pasi që në kryeqytet po shkelet ligji si ta respektojmë ne? Në takim me inspektoren Ivana Zivic nga drejtoria për inspektime në Gracanicë u tha se nevojitet më shumë punë dhe respektim i Ligjit në tërë vendin.

Sidoqoftë, është një restaurant i cili ende e repsekton 100% Ligjin për kontrollin e duhanit, ky është restauranti “Hajduk Veljko”!

IMG_5903

Author:

Share This Post On