Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon

27 tetor 2015

Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon.

Kafiteritë, restoranet dhe lokalet tjera hoteliere që lejojnë pirjen e duhanit janë dënuar me 38,250 euro gjithsej!

Author:

Share This Post On