Sporti në shkollat e Istogut

#sportipertegjithe
#sportineshkolla

Në Istog u mbajt tryeza mbi sportin në shkollat e komunës në të cilën morrën pjesë nxënës, prindër, mësimdhënës të edukates fizike, trajnerë dhe udhëheqës të klubeve sportive, drejtorë shkollash dhe drejtorë komunal.

E drejta për jetë të shëndetshme për fëmijët tanë! Largimi nga dukuritë e dëmshme si duhani, alkoholi, droga, konsum i tepruar i internetit, etj.

Mysafire e tryezës znj. Aferdita Fazlija zv. Drejtoresh e Sportit në MKRS, e cila dha vështrimin institucional mbi zhvillimin e sportit në vendin tonë dhe në veçanti pjesëmarrjen e vajzave në sport.

Tryeza si pjesĂ« e projektit pĂ«r fuqizimin e komunitetit pĂ«rmes angazhimit, kreativitetit dhe inovacionit tĂ« rinisĂ« organizohet nĂ« tri komunat e KosovĂ«s – PejĂ«, Istog dhe KlinĂ«.

#USAID
#ATRC

Author:

Share This Post On