Gjykata e Prizrenit lëshon 26 aktvendime, vlera e gjobave arrin 12 mijë euro
Sep30

Gjykata e Prizrenit lëshon 26 aktvendime, vlera e gjobave arrin 12 mijë euro

30 shtator 2015 Gjykata e Prizrenit lëshon 26 aktvendime, vlera e gjobave arrin 12 mijë euro Të mërkurën, në komunën Prizrenit KADC, ekspertët ndërkombëtar të OBSH – së, Nazmi and Dr. Toker, drejtoresha e inspektoratit rajonal, Iliriana Zymberaj dhe drejtori i zyrës së OBSH – së në Kosovë, Skender Syla i bënë një vizitë inspektoratit komunal të kësaj komune. Qëllimi i kësaj vizite ishte informimi direkt nga inspektorati lokal për...

Read More