BashkĂ«punimi me ekspert tĂ« OBSH – sĂ«
Sep28

BashkĂ«punimi me ekspert tĂ« OBSH – sĂ«

28, shtator 2015 BashkĂ«punimi me ekspert tĂ« OBSH – sĂ« KADC takohet me ekspert ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« OBSh-sĂ« nga Ankaraja (Dr. Toker Erguder dhe prof. dr. Nazmi Bilir). TĂ« cilĂ«t kanĂ« ardhur pĂ«r tĂ« vlerĂ«suar politikat pĂ«r kontrollin e duhanit, Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit dhe efekteve tĂ« tij nĂ« KosovĂ«. PĂ«rgjatĂ« kĂ«saj jave takimi i parĂ« Ă«shtĂ« zhvilluar mĂ« 28 shtator nĂ« zyret e MinistrisĂ« sĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ«. Prezent nĂ« kĂ«tĂ« takim ishin edhe...

Read More
Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi
Mar25

Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi

1-st International Tobacco Control Research Workshop, March 24-26, 2015 Ankara -Turkey Në Ankara, Turqi aktualisht po mbahet Konferenca Ndërkombëtare për Kontrollin e Duhanit e organizuar nga Autoriteti Rregullues për Duhan dhe Alkool i Turqisë (TAPDK), Universiteti Hacettepe, Zyra Regjionale e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (WHO) dhe Instituti Nacional i Kancerit (SHBA). Në këtë workshop marrin pjesë përfaqësues nga 14 shtete...

Read More