Njoftim për fillimin e fushatës “Lëvizim për Shëndet” në RTK
Nov06

Njoftim për fillimin e fushatës “Lëvizim për Shëndet” në RTK

Rëndësia e aktivitetit fizik dhe promovimi i përmes fushatës “Lëvizim për shëndet” KADC mori pjesë në emisionin e mëngjesit në RTK, me 16 shtator 2017, në kuadër të aktiviteteve promovuese për aktivitetin fizik. Tema kryesore në emisionin e mëngjesit ishte fillimi i fushatës “Lëvizim për shëndet”, që synon vetëdijësimin e qytetarëve pa dallim moshe, statusi shoqëror, për rëndësinë e aktivitetit fizik, dhe të...

Read More