Debati: Jeto pa tym
Feb02

Debati: Jeto pa tym

Jeto pa tym – Merr frymë shlirë Për ata që nuk kanë pasur mundësi të ndjekin debatin e së shtunës në Emisionin IMAZH, mbi duhanin, dëmet e tij, dhe respektimin e ligjit për kontrollin e duhanit e reformat e me ligjin për kundërvajtie. Të ftuar: Arben Lila menaxher i KADC-së, Faik Hoti, koordinator shtetëror për kontrollin e duhanit, Jeton Zogiani aktor, Besnik Peci sociolog, Idriz Pllana jurist. Emisionin mund ta ndiqni më...

Read More