Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK
Nov06

Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK

RĂ«ndĂ«sia e aktivitetit fizik dhe promovimi i pĂ«rmes fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet” KADC mori pjesĂ« nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit nĂ« RTK, me 16 shtator 2017, nĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve promovuese pĂ«r aktivitetin fizik. Tema kryesore nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit ishte f read...

Read More
Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë
Sep15

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë Në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, KADC promovon mbrojtien e shëndetit publik dhe aktivizimin e qytetarëve drejt bashkëpunimit me autoritetet zbatuese të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, duke shpërndarë edhe materiale që read more

Read More
Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor
Apr13

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

Drejt finalizimit tĂ« StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 6 prill 2017 – KADC pĂ«r finalizimin e StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor, mbajti ditĂ«n e dytĂ« tĂ« punĂ«torisĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit”, nĂ« bashkĂ«punim me I read...

Read More
Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC organizoi sĂ« bashku me Institutin KombĂ«tar tĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Publike tĂ« KosovĂ«s, punĂ«torinĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit” me qĂ«llim tĂ« finalizimit tĂ« StrategjisĂ« read more

Read More
Emisioni i mëngjesit: Pranimi i KADC-së në ENSP
Feb27

Emisioni i mëngjesit: Pranimi i KADC-së në ENSP

PĂ«r ata qĂ« nuk kanĂ« pasur mundĂ«si tĂ« ndjekin emisionin e mĂ«ngjesit me menaxherin e KADC-sĂ«, Arben Lila, duke diskutuar pĂ«r pranimin e KosovĂ«s tĂ« pĂ«rfaqĂ«suar nga KADC nĂ« “Rrjetin Evropian pĂ«r Parandalimin e Duhanit” ENSP, si anĂ«tare me tĂ« drejta tĂ« plota. Emi read more

Read More