Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin
Mar13

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin

Kryetari i PrishtinĂ«s Z. Shpend Ahmeti, pĂ«rkrah Ligjin pĂ«r Duhanin PrishtinĂ«, 12 mars 2015 – PĂ«rfaqĂ«sues tĂ« Koalicionit Anti-duhan nĂ« KosovĂ«: Faik Hoti, Koordinator Nacional pĂ«r Kontrollin e Duhanit (MSh), SkĂ«nder Syla, shef i ZyrĂ«s sĂ« OBSh-sĂ« nĂ« KosovĂ«, Ibrahim TĂ«rshnjaku nga Inspektorati Sanitar (AUVK) dhe Shkumbin Spahija e Arben Lila nga Qendra Kosovare pĂ«r Avokim dhe Zhvillim (KADC) u pritĂ«n sot nga Kryetari i KomunĂ«s sĂ«...

Read More