Kosova 100% pa tym duhani! 
Nov27

Kosova 100% pa tym duhani! 

27 nëntor 2015 Kosova 100% pa tym duhani!  Kualicioni Anti-Duhan dhe inspektorati sanitar qëndror me drejtoreshën e inspekcioneve znj. Ilirjana Zymberaj i bën vizitë Kryetares ss Komunës së Gjakovës. Gjatë kësaj vizite u shkëmbyen  informacione mbi zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në nivelin lokal/në komunën e Gjakovës. Si përfundim shihet se është bërë progres, por gjithsesi mbetet ende punë dhe angazhim në mbrojtje të...

Read More