Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin
Mar13

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin

Kryetari i PrishtinĂ«s Z. Shpend Ahmeti, pĂ«rkrah Ligjin pĂ«r Duhanin PrishtinĂ«, 12 mars 2015 – PĂ«rfaqĂ«sues tĂ« Koalicionit Anti-duhan nĂ« KosovĂ«: Faik Hoti, Koordinator Nacional pĂ«r Kontrollin e Duhanit (MSh), SkĂ«nder Syla, shef i ZyrĂ«s sĂ« OBSh-sĂ« nĂ« KosovĂ«, Ibrahim TĂ«rshnjaku nga Inspektorati Sanitar (AUVK) dhe Shkumbin Spahija e Arben Lila nga Qendra Kosovare pĂ«r Avokim dhe Zhvillim (KADC) u pritĂ«n sot nga Kryetari i KomunĂ«s sĂ«...

Read More
Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji
Mar13

Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji

Hani i Elezit- 13 mars 2015 NĂ« kuadĂ«r tĂ« fushatĂ«s “Komuna pa Duhan” Koalicioni Anti Duhan sot u takua me Kryetarin e KomunĂ«s Hani i Elezit z. Rufki Suma. ShumĂ« i vetĂ«dijshĂ«m pĂ«r rĂ«ndĂ«sinĂ« dhe ruajtjen e shĂ«ndetit tĂ« tjetrit, Kryetari Suma angazhohet personalisht qĂ« Ligji pĂ«r Kontrollin e Duhanit tĂ« zbatohet dhe tĂ« sigurohen ambientet publike pa tym duhani. GjatĂ« muajit tĂ« fundit janĂ« berĂ« 60 inspektime, prej tyre 6 shkelĂ«s...

Read More