Debati: Jeto pa tym
Feb02

Debati: Jeto pa tym

Jeto pa tym – Merr frymë shlirë Për ata që nuk kanë pasur mundësi të ndjekin debatin e së shtunës në Emisionin IMAZH, mbi duhanin, dëmet e tij, dhe respektimin e ligjit për kontrollin e duhanit e reformat e me ligjin për kundërvajtie. Të ftuar: Arben Lila menaxher i KADC-së, Faik Hoti, koordinator shtetëror për kontrollin e duhanit, Jeton Zogiani aktor, Besnik Peci sociolog, Idriz Pllana jurist. Emisionin mund ta ndiqni më...

Read More
Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit
Mar17

Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit

Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit Z. Selatin Kacaniku Konsumatori Z. Artan Demolli Më 15 Mars, 2015 me rastin e Ditës Botërore të Konsumatorit, KADC në kuadër të projektit të përkrahur nga USAID/ATRC hap fushatën vetëdijësuese për të drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori në Kosovë”. Dokumentarin mund ta shihni në RTK 3 në tre termine të ndryshme gjatë tërë ditës apo duke klikuar në linkun e...

Read More