Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani”
May28

Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani”

Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani” Rreth 200 qytetarё & bjeshkatarё i bashkohen nismёs “Unё e dua Kosovёn pa tym duhani”. Kosova nuk mbetet prapa nё krahasim me vendet e tjera pёr organizim dhe aktivizim qytetarё pёr Ditёn Botёrore Pa Duhan me 31 maj 2015. Me rastin e Ditës Botërore Pa Duhan me 31 maj 2015, KADC së bashku me Federatën Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës, Organizatën Botërore të Shëndetit Zyra në...

Read More