100 % Ambiente pa tym duhani
Nov09

100 % Ambiente pa tym duhani

100 % Ambiente pa tym duhani Koalicioni Anti-Duhan vazhdon fushatën për ndarjen e Mirënjohjeve për subjektet afariste që mbrojnë shëndetin publik duke zbatuar Ligjin për kontrollin e duhanit për të siguruar ambiente 100% pa tym duhani. Falenderojmë restoranin “DeRada” në Prishtinë, që ka siguruar një ambient 100% pa tym duhani ! Thank you DeRada for 100% smoke free restaurant!...

Read More
Ligji pёr Duhan e mban botёn tё shёndetёshme
Jul13

Ligji pёr Duhan e mban botёn tё shёndetёshme

Ligji pёr Duhan e mban botёn tё shёndetёshme! Mirёnjohje dhe falenderim pёr Ambasadoren amerikane Tracy Ann Jacobson pёr kontributin e saj nё mbrojtjen e shёndetit publik dhe avansimin e Ligjit pёr Kontrollin e Duhanit nё Kosovё. Tobacco Free Keeps the World Healthy! Acknowledgement to the US Ambassador Tracy Ann Jacobson for her contribution in protecting the public health and advancing the Tobacco Control Law in the Republic of...

Read More