Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC organizoi sĂ« bashku me Institutin KombĂ«tar tĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Publike tĂ« KosovĂ«s, punĂ«torinĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit” me qĂ«llim tĂ« finalizimit tĂ« StrategjisĂ« read more

Read More
Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit
Nov19

Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit

Prishtinë, 19 nëntor 2015 Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit KADC zhvilloi një takim pune në Prishtinë me përfaqësues të Koalicionit Antiduhan në Kosovë (MSH, OBSH, AUVK) gjatë të cilit analizuan ecurinë e deritanishme të inspektimeve të fundit të kryera nga ana e Inspektoratit Sanitar të Kosovës, me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë. Në këtë takim u bë e...

Read More
Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi
Mar25

Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi

1-st International Tobacco Control Research Workshop, March 24-26, 2015 Ankara -Turkey Në Ankara, Turqi aktualisht po mbahet Konferenca Ndërkombëtare për Kontrollin e Duhanit e organizuar nga Autoriteti Rregullues për Duhan dhe Alkool i Turqisë (TAPDK), Universiteti Hacettepe, Zyra Regjionale e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (WHO) dhe Instituti Nacional i Kancerit (SHBA). Në këtë workshop marrin pjesë përfaqësues nga 14 shtete...

Read More