Brazili me politikat e kontrollit të duhanit arrin efekte pozitive
Sep27

Brazili me politikat e kontrollit të duhanit arrin efekte pozitive

Politikat e kontrollit të duhanit në Brazil, efektive në të gjithë sektorët e popullsisë Brazili është një udhëheqës global në kontrollin e duhanit, duke miratuar një grup gjithëpërfshirës dhe efektiv të politikave publike të projektuara për të parandaluar dhe për të zvogëluar përdorimin e duhanit. Një studim i publikuar në 2015 për Kontrollin e Duhanit shqyrton se si zbatimi i disa politikave të kontrollit të duhanit në Brazil, si...

Read More