Raporti i OBSH-së për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse
Apr24

Raporti i OBSH-së për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse

Raporti i OBSH-së thotë se reduktimi i përdorimit të duhanit për 30 për qind, është çelësi për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse(NCD)   Raporti global i OBSH-së me status mbi sëmundjet jo-ngjitëse (NCD) : “Attaining the nine global no communicable diseases targets; a shared responsibility” identifikon progresin në mbarë botën për parandalimin dhe kontrollin e sëmundjeve jo-ngjitëse (NCDs). Raporti gjithashtu...

Read More