Republika Çeke aprovon ligjin për ndalimin e pirjes së duhanit në të gjitha vendet publike
Feb20

Republika Çeke aprovon ligjin për ndalimin e pirjes së duhanit në të gjitha vendet publike

Presidenti Milos Zeman i ka vënë në fund statusit të Republikës Çeke, si një prej parajsave të fundit për duhanpirësit në Europë. Zeman, si duhanpirës i vjetër, nënshkroi ligjin të martën për ndalimin e duhanit në bare, restorante dhe kafene, pasi u miratua nga të dyja read...

Read More