Respektimi i ligjit kundër duhanit
Mar02

Respektimi i ligjit kundër duhanit

Për ata që nuk kanë pasur mundësi të ndjekin emisionin e mëngjesit me menaxherin e KADC-së, Arben Lila, duke diskutuar për Respektimin e ligjit kundër duhanit dhe pranimin e Kosovës të përfaqësuar nga KADC në “Rrjetin Evropian për Parandalimin e Duhanit” ENSP, si anëtar read more

Read More