Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani”
May28

Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani”

Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani” Rreth 200 qytetarŃ‘ & bjeshkatarŃ‘ i bashkohen nismŃ‘s “UnŃ‘ e dua KosovŃ‘n pa tym duhani”. Kosova nuk mbetet prapa nŃ‘ krahasim me vendet e tjera pŃ‘r organizim dhe aktivizim qytetarŃ‘ pŃ‘r DitŃ‘n BotŃ‘rore Pa Duhan me 31 maj 2015. Me rastin e DitĂ«s BotĂ«rore Pa Duhan me 31 maj 2015, KADC sĂ« bashku me FederatĂ«n Bjeshkatare Alpiniste tĂ« KosovĂ«s, OrganizatĂ«n BotĂ«rore tĂ« ShĂ«ndetit Zyra nĂ«...

Read More