Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin
Mar13

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin Prishtinë, 12 mars 2015 – Përfaqësues të Koalicionit Anti-duhan në Kosovë: Faik Hoti, Koordinator Nacional për Kontrollin e Duhanit (MSh), Skënder Syla, shef i Zyrës së OBSh-së në Kosovë, Ibrahim Tërshnjaku nga Inspektorati Sanitar (AUVK) dhe Shkumbin Spahija e Arben Lila nga Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) u pritën sot nga Kryetari i Komunës së...

Read More