KADC pjesë e seminarit për “Standardizimin e pakove të duhanit”
Dec21

KADC pjesë e seminarit për “Standardizimin e pakove të duhanit”

KADC përfaqëson Kosovën në seminarin për “Standardizimin e pakove të duhanit” KADC përfaqësoi Kosovën në seminarin për “Standardizimin e pakove të duhanit”, të mbajtur në Londër dhe të organizuar nga Campaign for Tobacco-Free Kids. Përfaqësuesit read...

Read More