KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës
May11

KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës

Arben Lila, menaxheri i KADC-së gjatë ditës së sotme është takuar me Drejtoreshën e Drejtorisë së Arsimit të komunës së Prishtinës, Arbërie Nagavci. Gjatë këtij takimi KADC ka njoftuar drejtoreshën, Nagavci, për nevojën dhe domosdoshmërinë që fëmijët tanë të jetojnë e të rriten të shëndetshëm. E këtë Lila, nga KADC tha se mund ta arrijnë vetëm përmes ushqimit më të mirë, të pasur me fruta e perime, si dhe përmes prezantimit tê një...

Read More