Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit
Mar17

Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit

Dokumentar pĂ«r Mbrojtjen e tĂ« Drejtave tĂ« Konsumatorit Z. Selatin Kacaniku Konsumatori Z. Artan Demolli MĂ« 15 Mars, 2015 me rastin e DitĂ«s BotĂ«rore tĂ« Konsumatorit, KADC nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit tĂ« pĂ«rkrahur nga USAID/ATRC hap fushatĂ«n vetĂ«dijĂ«suese pĂ«r tĂ« drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori nĂ« KosovĂ«â€. Dokumentarin mund ta shihni nĂ« RTK 3 nĂ« tre termine tĂ« ndryshme gjatĂ« tĂ«rĂ« ditĂ«s apo duke klikuar nĂ« linkun e...

Read More
Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit
Feb26

Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit

Mobilizimi pĂ«r vetĂ«dijesimin e qytetarĂ«ve pĂ«r “TĂ« drejtat e Konsumatorit” PrishtinĂ«, 26 shkurt – NĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit “Aktivizmi qytetar pĂ«r njĂ« Sistem Transparent tĂ« DrejtĂ«sisĂ«â€ i mbĂ«shtetur nga USAID/ATRC, Qendra Kosovare pĂ«r Avokim dhe Zhvillim (KADC) nĂ« bashkĂ«punim me MinistrinĂ« e TregtisĂ« dhe IndustrisĂ« (MTI) organizoi tryezĂ«n e rrumbullakĂ«t me temĂ«n “Rruga drejt realizimit tĂ« tĂ« drejtave tĂ« konsumatorit”....

Read More