KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik
May23

KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik

Prishtinë, 23 maj 2016 Qendra Kosovare për Zhvillim dhe Avokim (KADC) me qëllim të ngritjes së vetëdijes mbi rëndësinë që ka të ushqyerit e shëndetshëm dhe aktiviteti fizik, në muajin maj ka filluar mbajtjen e prezantimeve interaktive në shkollat fillore të komunës së Prishtinës. KADC është angazhuar për ngritjen e vetëdijes në këtë fushë nga fakti se fëmijët dhe prindërit në Kosovë çdo ditë e më shumë po përballen me probleme si...

Read More