Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani”
May28

Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani”

Marshi “Unë e Dua Kosovën Pa Tym Duhani” Rreth 200 qytetarё & bjeshkatarё i bashkohen nismёs “Unё e dua Kosovёn pa tym duhani”. Kosova nuk mbetet prapa nё krahasim me vendet e tjera pёr organizim dhe aktivizim qytetarё pёr Ditёn Botёrore Pa Duhan me 31 maj 2015. Me rastin e Ditës Botërore Pa Duhan me 31 maj 2015, KADC së bashku me Federatën Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës, Organizatën Botërore të Shëndetit Zyra në...

Read More
Mblidhet Këshilli Ndërministror për Kontroll të Duhanit, fillon fushata: “E dua Kosovën pa tym duhani!”
May27

Mblidhet Këshilli Ndërministror për Kontroll të Duhanit, fillon fushata: “E dua Kosovën pa tym duhani!”

Mblidhet Këshilli Ndërministror për Kontroll të Duhanit, fillon fushata: “E dua Kosovën pa tym duhani!” Prishtinë, 27 maj 2015   Në këtë takim, të kryesuar nga Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani në Ministrinë e Shëndetësisë  nga KADC është prezantuar edhe Raporti i dytë i monitorimit të zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Që gajtë këtij viti u shpërblye nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, përkatësisht...

Read More