Jazz mbrëmja “Merr frymë shlirë”!

8605_503386706381185_2099433876_nQendra kosovare për avokim dhe zhvillim (KADC) bashkë me Organizatën Botërore të Shëndetit – Zyra në Prishtinë dhe Ministrinë e Shëndetësisë, me rastin e Ditës Botërore Pa duhan 31 majit 2013 dhe hyrjes në fuqi të Ligjit për Kontrollin e duhanit festuan me të gjithë përkrahësit e Ligjit të ri në Jazz mbrëmjen “Merr frymë shlirë”!

Author:

Share This Post On