Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

6 prill 2017KADC për finalizimin e Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor, mbajti ditën e dytë të punëtorisë për “Ruajtjen dhe Përparimin e Shëndetit”, në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Grupi punues kësaj radhe përbëhej nga anëtar të IKSHPK-së, KADC-së . Dokumenti strategjik vazhdoi të plotësohej me rekomandime nga pjesëmarrësit duke promovuar në Strategji edhe programet për “Të ushqyer të shëndetshëm”,  “Aktivitet Fizik”, “Jetë pa tym duhani” dhe “Shëndet oral”.

Këtu mund të klikoni për të parë zhvillimet nga dita e parë e punëtorisë!

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Author:

Share This Post On