Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Finalizimi i Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

31 mars 2017KADC organizoi së bashku me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, punëtorinë për “Ruajtjen dhe Përparimin e Shëndetit” me qëllim të finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor.

Tryeza “Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit” kishte për qëllim shqyrtimin e strategjisë “Promovimi dhe Edukimit Shëndetësor”, për të harmonizuar strategjinë me dokumentet standarde për hartimin e dokumenteve strategjike, sipas Udhëzimeve Administrative.

Grupi punues përbëhej nga anëtar të IKSHPK-së, KADC -së dhe Ministrisë së Shëndetësisë. Gjatë kësaj tryeze, u plotësua dokumenti strategjik me rekomandime nga pjesëmarrësit si dhe u ndanë detyrat për punën e mëtutjeshme, në ndryshimin e strategjisë dhe harmonizimin e saj me dokumente zyrtare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Author:

Share This Post On