Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor
Apr13

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

Drejt finalizimit tĂ« StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 6 prill 2017 – KADC pĂ«r finalizimin e StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor, mbajti ditĂ«n e dytĂ« tĂ« punĂ«torisĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit”, nĂ« bashkĂ«punim me I read...

Read More