Vend i lirë pune

KADC ka nisur zbatimin e projektit “Energjizimi i komunitetit nĂ«pĂ«rmjet inovacionit, kreativitetit dhe pĂ«rfshirjes sĂ« tĂ« rinjve”. Projekti ka pĂ«r qĂ«llim krijimin e kulturĂ«s sĂ« dialogut dhe komunikimit ndĂ«rmjet tĂ« rinjve dhe qeverisĂ« lokale nĂ«pĂ«rmjet tĂ« rritjes sĂ« pjesĂ«marrjes dhe forcimit tĂ« kulturĂ«s sportive nĂ« mesin e tĂ« rinjve.

Shpallje për vend pune

Koordinator/Asistent i Projektit

Paga: 600$ bruto

Kohëzgjatja: 11 muaj

 

Përgjegjësitë

 • Koordinon dhe organizon aktivitetet e grupeve tĂ« tĂ« rinjve nĂ« komunat e PejĂ«s, Istogut dhe KlinĂ«s.
 • BĂ«n organizimin e punĂ«torive, takimeve, debateve, ngjarjeve dhe aktiviteteve tjera qĂ« parashihen nĂ« projekt
 • Mban kontakte tĂ« vazhdueshme dhe kultivon marrĂ«dhĂ«nie tĂ« qĂ«ndrueshme me palĂ«t relevante tĂ« interesit (organet komunale, drejtorĂ«t dhe mĂ«simdhĂ«nĂ«sit) dhe i informon mbi ecurinĂ« e aktiviteteve tĂ« projektit
 • Poston aktivitetet e KADC-sĂ« nĂ« faqen kadc-ks.org, mediet sociale, etj.
 • Zbaton udhĂ«zimet e udhĂ«heqĂ«sit tĂ« projektit dhe ndĂ«rmerr vetĂ«-iniciativa kur Ă«shtĂ« e nevojshme
 • Sigurohet ti menaxhoj dhe t’u pĂ«rgjigjet shpejt e nĂ« mĂ«nyrĂ« efektive kĂ«rkesave dhe thirrjeve tĂ« partnerĂ«ve
 • Kryen edhe detyra tĂ« tjera sipas nevojĂ«s

 

Kualifikimet e preferuara

 • AftĂ«si tĂ« mira komunikimi verbale dhe nĂ« tĂ« shkruar
 • TĂ« jetĂ« e/i aftĂ« tĂ« punoj nĂ« mĂ«nyrĂ« efektive nĂ« njĂ« mjedis ku prioritetet janĂ« fluide dhe ndĂ«rrojnĂ« shpesh
 • TĂ« jetĂ« nĂ« gjendje tĂ« punoj me orar fleksibil nĂ« rastet kur Ă«shtĂ« e nevojshme pĂ«r tĂ« akomoduar nevojat e projektit
 • TĂ« ketĂ« aftĂ«si tĂ« punoj nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« pavarur dhe si pjesĂ« e ekipit
 • TĂ« demonstroj aftĂ«si pĂ«r tĂ« arritur afatet
 • TĂ« ketĂ« pĂ«rvojĂ« nĂ« hartimin e planeve tĂ« komunikimit, strategjive dhe taktikave, pĂ«rfshirĂ« marrĂ«dhĂ«niet me mediet dhe publikun
 • AftĂ«si tĂ« mira ndĂ«r-personale dhe aftĂ«si pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar marrĂ«dhĂ«nie tĂ« forta me palĂ«t e interesit, etj.
 • Qasje pozitive, i/e vetĂ«-motivuar me aftĂ«sinĂ« pĂ«r tĂ« punuar edhe nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« pavarur
 • AftĂ«si tĂ« forta organizative, menaxhim tĂ« kohĂ«s, menaxhim tĂ« projekteve, zgjidhje tĂ« problemeve si dhe aftĂ«si analitike
 • Fleksibilitetet, shkathtĂ«si dhe gatishmĂ«ri pĂ«r tĂ« prodhuar rezultate cilĂ«sore nĂ«n presion tĂ« kohĂ«s
 • TĂ« ketĂ« njohuri tĂ« mira tĂ« gjuhĂ«s angleze

 

Dokumentet e nevojshme

 • LetĂ«r motivuese
 • Curriculum Vitae (CV)

NjĂ« numĂ«r i kufizuar kandidatĂ«ve tĂ« pĂ«rzgjedhur do tĂ« ftohen nĂ« intervistĂ«. ËshtĂ« shumĂ« e dĂ«shirueshme qĂ« kandidatĂ«t tĂ« jenĂ« jo-duhanpirĂ«s.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet në formë elektronike deri me 07 maj 2018 në këtë e-mail adresë: info@kadc-ks.org

Author:

Share This Post On