UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave për Ndalimin e Pirjes së Duhanit në Hapësira të mbyllura
Aug16

UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave për Ndalimin e Pirjes së Duhanit në Hapësira të mbyllura

Shkarko: Udhëzimin Administrativ – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave për Ndalimin e Pirjes së Duhanit në Hapësira të...

Read More
Ligji për Kontrollin e Duhanit
May22

Ligji për Kontrollin e Duhanit

Shkarko: Ligji per kontrollin e duhanit Preuzmite: Zakon o kontroli duvana Download:  Law on Tobacco Control ...

Read More