• Publikime
  • Raporte mbi Duhanin
  • Tavolina e Rrumbullakta
  • Video

Udhëzuesi im i Ushqimit

Udhëzuesi im i Ushqimit, përmban zgjedhje të ushqimit nga të gjitha...

Mjetet për matjen e qëndrueshmërisë të kontrollit të duhanit

Mjetet për matjen e qëndrueshmërisë të kontrollit të duhanit Një...

Raporti i OBSH-së lidh ngritjen e taksave për duhan me fitime shëndetësore dhe ekonomike

Organizata Botërore e Shëndetësisë publikoi një studim në fillim të...

Mjetet për matjen e qëndrueshmërisë të kontrollit të duhanit

Mjetet për matjen e qëndrueshmërisë të kontrollit të duhanit Një...

Raporti i OBSH-së lidh ngritjen e taksave për duhan me fitime shëndetësore dhe ekonomike

Organizata Botërore e Shëndetësisë publikoi një studim në fillim të...

Cigaret me shije rrisin atraktivitetin pёr duhanpirёsit

Cigaret me shije rrisin atraktivitetin pёr duhanpirёsit Gjatë disa viteve...

Raporti i OBSH-së për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse

Raporti i OBSH-së thotë se reduktimi i përdorimit të duhanit për 30...

Duhani – një kërcënim për zhvillim

Dita Botërore Pa Duhan 2017 31 maj 2017 – Sot shënohet Dita...

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor 6...

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor 31 mars...

Tryeza për Edukim dhe Promovim Shëndetësor

KADC gjatë kësaj jave ka organizuar tryezën/punëtorinë “Edukimi...

Respektimi i ligjit kundër duhanit

Për ata që nuk kanë pasur mundësi të ndjekin emisionin e mëngjesit me...

Emisioni i mëngjesit: Pranimi i KADC-së në ENSP

Për ata që nuk kanë pasur mundësi të ndjekin emisionin e mëngjesit me...

Debati: Jeto pa tym

Jeto pa tym – Merr frymë shlirë Për ata që nuk kanë pasur...

Ligji i ri për kundërvajte do rris efikasitetin e zbatimit të Ligjit për Duhan

18 janar 2017 Ligji i ri për Kundërvajtie, përshpejton procedurat e...

Ligji për kontrollin e Duhanit

Kalendari javor i aktivitetit fizik