Bashkëpunimi me ekspert të OBSH – së

28, shtator 2015

Bashkëpunimi me ekspert të OBSH – së

KADC takohet me ekspert ndërkombëtar të OBSh-së nga Ankaraja (Dr. Toker Erguder dhe prof. dr. Nazmi Bilir). Të cilët kanë ardhur për të vlerësuar politikat për kontrollin e duhanit, Ligjit për Kontrollin e Duhanit dhe efekteve të tij në Kosovë.

Përgjatë kësaj jave takimi i parë është zhvilluar më 28 shtator në zyret e Ministrisë së Shëndetësisë. Prezent në këtë takim ishin edhe pjesëtarë të kualicionit antiduhan, Skender Syla drejtor i zyrës së OBSH – së në Kosovë, Faik Hoti, kordinator nacional i këshillit ndërministror.

IMG_1432

Ky takim kishte për qëllim edhe ndarjen e praktikave të mira në mes të Kosovës dhe Turqisë, kryesisht rrespektimit të ligjit për ndalim të përdorimit të duhanit në vendet publike që implementohet në Ankara.

Author:

Share This Post On