E drejta e Konsumatorit

Videoklipi “E drejta e Konsumatorit

KADC nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit tĂ« pĂ«rkrahur nga USAID/ATRC hap fushatĂ«n vetĂ«dijĂ«suese pĂ«r tĂ« drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori nĂ« KosovĂ«” si dhe videoklipin “E Drejta e Konsumatorit“.

 

 

 

Author:

Share This Post On