Kosova 100% pa tym duhani! 

27 nëntor 2015

Kosova 100% pa tym duhani! 

Kualicioni Anti-Duhan dhe inspektorati sanitar qëndror me drejtoreshën e inspekcioneve znj. Ilirjana Zymberaj i bën vizitë Kryetares ss Komunës së Gjakovës.

Gjatë kësaj vizite u shkëmbyen  informacione mbi zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në nivelin lokal/në komunën e Gjakovës. Si përfundim shihet se është bërë progres, por gjithsesi mbetet ende punë dhe angazhim në mbrojtje të shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve në Kosovë.

12295500_10153353567554611_8740335999752551525_n

Author:

Share This Post On