Njoftim për fillimin e fushatës “Lëvizim për Shëndet” në RTK

Rëndësia e aktivitetit fizik dhe promovimi i përmes fushatës “Lëvizim për shëndet”

KADC mori pjesë në emisionin e mëngjesit në RTK, me 16 shtator 2017, në kuadër të aktiviteteve promovuese për aktivitetin fizik. Tema kryesore në emisionin e mëngjesit ishte fillimi i fushatës “Lëvizim për shëndet”, që synon vetëdijësimin e qytetarëve pa dallim moshe, statusi shoqëror, për rëndësinë e aktivitetit fizik, dhe të mirat e tij.

Nga KADC, në emision mori pjesë Aurora Mullatahiri, për të njoftuar, e paralajmëruar për ecjen, e marshimin nga Parku i Gërmisë e deri te Pylli i Arinjëve, me të cilën shënjohet fillimi i fushatës “Lëvizim për shëndet”.

 

Author:

Share This Post On