Shkelja e ligjit për duhan, interes i Industrisë së Duhanit

12 dhjetor 2016

Shkelja e Ligjit për Kontrollin e Duhanit interes i Industrisë së Duhanit, në kurriz të shëndetit të qytetarëve të Kosovës

Të ftuar në emisionin Puls të KTV-së, Shkumbin Spahija, drejtor i KADC-së, Skender Syla, drejtor i zyrës së OBSH-së në Kosovë, Faik Hoti, koordinator shtetëror për zbatimin e ligjit për duhan dhe Ibrahim Tërshnjaku, inspektori në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës.

Author:

Share This Post On