KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik
May23

KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik

Prishtinë, 23 maj 2016 Qendra Kosovare për Zhvillim dhe Avokim (KADC) me qëllim të ngritjes së vetëdijes mbi rëndësinë që ka të ushqyerit e shëndetshëm dhe aktiviteti fizik, në muajin maj ka filluar mbajtjen e prezantimeve interaktive në shkollat fillore të komunës së Prishtinës. KADC është angazhuar për ngritjen e vetëdijes në këtë fushë nga fakti se fëmijët dhe prindërit në Kosovë çdo ditë e më shumë po përballen me probleme si...

Read More
KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës
May11

KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës

Arben Lila, menaxheri i KADC-sĂ« gjatĂ« ditĂ«s sĂ« sotme Ă«shtĂ« takuar me DrejtoreshĂ«n e DrejtorisĂ« sĂ« Arsimit tĂ« komunĂ«s sĂ« PrishtinĂ«s, ArbĂ«rie Nagavci. GjatĂ« kĂ«tij takimi KADC ka njoftuar drejtoreshĂ«n, Nagavci, pĂ«r nevojĂ«n dhe domosdoshmĂ«rinĂ« qĂ« fĂ«mijĂ«t tanĂ« tĂ« jetojnĂ« e tĂ« rriten tĂ« shĂ«ndetshĂ«m. E kĂ«tĂ« Lila, nga KADC tha se mund ta arrijnĂ« vetĂ«m pĂ«rmes ushqimit mĂ« tĂ« mirĂ«, tĂ« pasur me fruta e perime, si dhe pĂ«rmes prezantimit tĂȘ njĂ«...

Read More