Ndarja e praktikave të Kosovës me ekspert të OBSH – së
Sep29

Ndarja e praktikave të Kosovës me ekspert të OBSH – së

29 shtator 2015 Ndarja e praktikave të Kosovës me ekspert të OBSH – së KADC më 29 shtator 2015, mirëpret ekspertët ndërkombëtar të OBSh-së nga Ankaraja (Dr. Toker Erguder dhe prof. dr. Nazmi Bilir). Të cilët kanë ardhur për të vlerësuar politikat për kontrollin e duhanit, Ligjit për Kontrollin e Duhanit dhe efekteve të tij në Kosovë. Përgjatë këtij takimi KADC ndau me Dr. Toker Erguder dhe prof. dr. Nazmi Bilir praktikat advokuese si...

Read More