KADC dhe SFP me memorandum bashkëpunimi në Bruksel
Dec02

KADC dhe SFP me memorandum bashkëpunimi në Bruksel

KADC dhe Smoke Free Partnership me memorandum bashkëpunimi   KADC këtë javë ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Smoke Free Partnership në Bruksel, për të zhvilluar dhe implementuar aktivitete dhe kampanja të përbashkëta për vitet 2016 – 2019. Qëllimi i këtij bashkëpunimi është i orientuar në promovimin dhe koordinimin e avokimit mbi kontrollin e duhanit dhe promovimin e partneriteteve dhe  koalicioneve në nivelin nacional,...

Read More